به گزارش خامی [2]، يک متخصص تغذيه پياز را داراي خاصيت ضد عفوني کنندگي و ضد چربي دانست و به مردم توصيه کرد: هنگام آلودگي هوا پياز مصرف کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا، مرتضي صفوي به مردم توصيه کرد تا هنگام آلودگي هوا پياز مصرف کنند. وي ادامه داد: پياز خاصيت ضد عفوني کنندگي دارد و به همراه سير ميتواند ريه را از آلودگيهاي ناشي از آلودگي هوا پاک کند. [2]
اين متخصص تغذيه با بيان اينکه سالهاي سال است که تحقيقات در مورد خواص پياز در حال انجام است گفت: حتي در برخي موارد مشاهده شده که در اتاق بيمار عفوني پياز قاچ کرده و قرار ميدهند تا ميکروبها کشته شوند.
وي همچنين پياز را محصولي دانست که چربي خون را کاهش ميدهد و به مبتلايان به چربي خون توصيه کرد تا پياز را در سبد غذايي خود قرار دهند. [2]