پایگاه خبری تحلیلی خامی شهرستان باشت
Published on پایگاه خبری تحلیلی خامی شهرستان باشت (http://bashtnews.ir)

صفحه اصلی > کاهش 20 درصدی احتمال مرگ با مصرف آجیل

22. اسفند 1393 - 5:17
کاهش 20 درصدی احتمال مرگ با مصرف آجیل [1]
مطالعات محققان چینی دانشگاه واندربیلت آمریکا نشان می دهد که مصرف منظم آجیل، احتمال مرگ را 20 درصد کاهش می دهد.

به گزارش باشت نیوز [2]، ساینس: مطالعه بر روی 71 هزار داوطلب آمریکایی و 134 هزار داوطلب چینی نشان می دهد که رژیم غذایی حاوی آجیل، احتمال مرگ (به دلایل مختلف) و مرگ ناشی از بیماری های قلبی- عروقی را 20 درصد کاهش می دهد.

در این گزارش هر دو گروه پردرآمد و کم درآمد مورد بررسی قرار گرفته اند. دسته اول انواع آجیل و گروه دوم معمولا بادام زمینی مصرف کردند.بررسی ها نشان می دهد که نتایج در هر دو گروه یکسان است و آجیل سرعت مرگ را 20 درصد کاهش می دهد.در این گزارش بر مصرف آجیل شیرین (بدون نمک) تاکید شده است.

آجیل حاوی اسید آمینه است که سلامت قلب و عروق را تضمین می کند و به دلیل داشتن کلسترول سالم از سکته مغزی، سرطان سینه و پروستات جلوگیری می کند. به علاوه اثر آنتی اکسیدان بودن آجیل، از تخریب سلول ها و آسیب به DNA جلوگیری می کند.

آجیل با افزایش سوخت و ساز بدن، به کاهش وزن و کنترل دیابت کمک می کند و باعث افزایش قدرت باروری می شود.

آجیل بهترین میان وعده برای کودکان در مدرسه است.نتایج این تحقیقات در نشریه JAMA Internal Medicine منتشر شده است.

انتهای پیام/

  • صفحه اصلی
  • پیوندها
  • درباره ما

Source URL:http://bashtnews.ir/news/56015/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-20-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%AC%DB%8C%D9%84

پیوندها
[1] http://bashtnews.ir/news/56015/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-20-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%AC%DB%8C%D9%84 [2] http://bashtnews.ir