14. تير 1398 - 10:33
درهمایش فعالان فضای مجازی بویراحمد مطرح شد:
تغییر جهت نوک پیکان از عملیات پدافندی به آفندی در فضای مجازی/نیاز استان به کلینیک اعتیاد درمانی اینترنت/گام های استوار جوانان در ترند سازی و لرزه ای که بر پیکر منافقین افتاد/تاکید فرمانده سپاه فتح بر توسعه گفتمان مطالبه گری در فضای مجازی و انجام کار تیمی
فرمانده سپاه فتح: باید تولید گفتمان داشته باشیم نوع ادبیات و رویکرد تغییر کرده است سیاهی لشکر نباشید، هر چقدر وقت می گذارید باید نتیجه بگیرید شما سربازان امام زمان در فضای مجازی هستید از مسئولین و متولیان امر مطالبه گری کنید از حقوق مردم دفاع کنید، گفتمان های جدید راه بیندازید، از کسانی که پول بیت المال در دستشان است مطالبه کنید.

به گزارش باشت نیوز به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، همایش فعالان فضای مجازی شهرستان بویراحمد با حضور جمعی از فعالین مجازی این شهرستان و فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج برگزار شد.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بویراحمد در این همایش ضمن تقدیر از حضور بموقع فرمانده سپاه فتح بیان کرد: کارهای خوبی توسط بسیجیان در حوزه فضای مجازی به اجرا در آمده است، در بحث مستند سازی و ساخت نرم افزارهای اندروید از آثار و زندگی نامه شهدا از ابتدای زندگی تا لحظه شهادت کارهای خوبی انجام شده است که شروع به کار این قضیه را از بخش کبگیان و از شهر چیتاپ شروع شده استو 770 شهیدی که در شهرستان داریم؛ تلاش ما بر این است که بتوانیم این کار ماندگار را برای تک تک این عزیزان آماده کنیم دوستان بسیجی ما با کمترین امکانات در حال اجرای این امورات هستند و من از همه آن ها در همین راستا تقدیر وتشکر می کنم.

 

 

 

 

سرهنگ شاهینی گفت: در بحث برخی معضلاتی که در سطوح پارک ها و مغازه هایی که در سطح آبشار یاسوج داریم، کلیپ هایی در حال تهیه هستند  که بازخورد آن در جامعه سبب جلوگیری ازبسیاری از ناهنجاری های اجتماعی می شود، در همین راستا انیمیشن و اینفوگرافی هایی نیز تهیه شده است با شبکه مردمی سایبری خواهر و برادر جلسه گذاشتیم وبا توجه به حساسیتی که بود برنامه ها را ساماندهی کردیم در زمان کوتاه یک پرش مثبت در این زمینه را داشته ایم.

 

در ادامه نیز مسئول شبکه فعالین فضای مجازی استان در راستای برگزاری این همایش بیان کرد: تقریبا از دو هفته پیش فراخوان گردهمایی با عنوان فعالان فضای مجازی شهرستان ها را شروع کردیم و در اولین موج با هدف همگرایی بهتر و حضور موثر تر کار را از شهرستان باشت شروع کردیم و هم اکنون نیز بعنوان دومین شهرستان در شهرستان بویراحمد هستیم و در صدد هستیم که با حضور فعالان فضای مجازی ملی و کشوری در همین فصل تابستان همایش فعالان فضای مجازی استان را برگزار کنیم.

 

 

محمود محمدی اظهار کرد: دو رویکرد جامع در حوزه فضای مجازی تا کنون برقرار بوده است یکی رویکرد راندن و دیگری تاراندن بوده است که اخیرا مقام معظم رهبری نسبت به آن اشاراتی داشته اند. رویکرد راندن یک اصطلاح  نظامی است که این رویکرد تاکنون حاکم بوده است و در زمزه رویکردهای پدافندی بوده است که همه ما نسبت به آن آشنایی لازم را داریم که منحصرا مربوط به فضای مجازی است، یعنی اگر دشمن به مرزهای جغرافیایی ما ورود پیدا می کرد رویکرد ما فقط زایل کردن دشمن از مرزهایی بود که حوزه فضای مجازی ورود پیدا کرده بود.

 

 

محمدی تصریح کرد:  رویکرد تاراندن که هم اکنون وجود دارد وحاکم است، رویکردی تهاجمی است که علاوه بر اینکه اگر دشمن به مرزهای فضای مجازی ما ورود پیدا کرد، در همین مرزها چنان مورد ضرب وشتم قرار بگیرد که دفعه بعدی هوس برگشت به مرزهای ما را در حوزه فضای مجازی نداشته باشند.

 

 

 

وی افزود: راندن فقط خارج کردن بود اما تاراندن به این معنی است باید در خود مرزها مورد ضرب و شتم قرار دهید و به بیرون از مرزها برانید تا دیگر فکر ورود به این فضا را نداشته باشند، با حضور هوشمندانه در فضای مجازی می توان نقشه های دشمن را نقش برآب کرد رویکرد ما از حالت پدافندی به آفندی در فضای مجازی تغییر کرده است و اصطلاحا از برانید به بتارانید تبدیل شده است.

 

 

وی بیان کرد: در شبکه تلگرام تا قبل از قضایای سال۹۶ دسترسی مدیران کانال به اعضای کانال ها در شبکه تلگرام که یک شبکه پر مخاطبی است در حد 200یا100مخاطب بود اما در پایان سال 96 وفضاهایی که به وجود آمد دشمن دسترسی مدیران کانال را مانند سامانه ثبت احوال باز گذاشت مدیر می آمد وهر اسمی را با آی دی لازم جستجو می کرد و قابلیت نمایش تمام اعضا برای مدیران به نمایش گذاشته می شد.

 

 

محمود محمدی ادامه داد : تا قبل از تلگرام ما هیچ نوع ارتباط یک طرفه ای را در هیچ شبکه اجتماعی به این شکل شاهد نبوده ایم، یعنی تولد کانال که با ظهور تلگرام به وجود آمد، طبق برخی اماد منتشر شده 80درصد کاربران تلگرام جامعه ایرانی است که مسلما این موضوع استنباط می شود که کانال برای جامعه ایرانی به وجود آمده است که اگر دقت داشته باشیم تا قبل از تلگرام ارتباطات در شبکه های ارتباطی دیگر به شکل ارتباطات دوسویه است، گاهی برخی کانالها ایجاد میشود که مدیرکانال بدون نیازسنجی سطح مخاطبین متوجه ریزش مخاطب در آن میشود و علت را جویا می شود؟ هنگامی که این موضوع را آسیب شناسی می کنیم می بینیم  62ونیم درصد از مخاطبین شبکه زیر ۱۸ سال هستند و بیشتر مطالب کانالی که ایجاد شده است سیاسی است، حال این سئوال پیش می آید؛ چند درصد از افراد زیر 18 سال از مسائل سیاسی استقبال خواهند کرد؟ مسلما در این صورت ریزش مخاطب وجود دارد.

 

 

محمدی تصریح کرد: طبق برخی آمارها در یک دقیقه 5 میلیون ایمیل در حال رد وبدل هستند اما در ایران یک آمار بسیار پایینی را در رابطه با این موضوع داریم، شبکه ایمیل در کشور ایران در حال منسوخ شدن است که بجرات میتوان گفت به جز برخی کسب و کارها و جوامع دانشگاهی عملا این موضوع کاربردی ندارد، بیشترین ارتباطات در برخی کشورهای مدعی تکنولوژی جهان هم اکنون در انحصار شبکه های یکطرفه  مانند ایمیلی است که در آمریکا این موضوع رعایت می شود اما در کشور ما رعایت نمی شود .

 

 

وی افزود: در آمریکا ابتدا دانش آموز وارد شبکه های ارتباطی یکطرفه می شود و سپس آخرین مرحله وی ورود به شبکه های اجتماعی دو طرفه و سپس شبکه های اجتماعی دوطرفه تعاملی است، در صورتی که در ایران اولین تجویز ما برای استفاده از شبکه های اجتماعی، شبکه اجتماعی دو طرفه است، در برخی کشورهای اروپایی ورود افراد زیر ۱۸ سال به کافی نت ها ممنوع است.

 

 

محمدی تاکید کرد: در دیگر کشور اروپایی قانون حساسیت ایجاد کرده اند، در شبکه های اجتماعی مبتنی بر عکس، هر عکسی که از نظر دیجیتالی مورد تغیر قرار می گیرد یک علامت مشخص در کنار آن قرار می دهند، مانند اینستاگرام دلیل آن این است که در ایتالیا این موضوع را بررسی کرده اند ودیده اند که دختران وزنانی که از این شبکه های اجتماعی مبتنی برعکس استفاده می کنند پس از مدتی دچار افسردگی می شوند زیرا این ها به این شبکه های اجتماعی ورود پیدا کرده و می بینند که همه چهره ها زیباست وگیرایی خاص خود را دارد با خودش مقایسه می کند و پس از مدتی سبب کاهش اعتماد بنفس فرد و افسردگی وی می شود، این آمار کشور های متمدنی است که برای استفاده از فضای مجازی برنامه دارند و در کشور ما افسارگسیخته داریم از این فضا استفاده می کنیم.

 

 

محمود محمدی اظهار کرد:  ایران یکی از کشورهایی است که آزادانه ترین نوع استفاده از شبکه ها وفضای مجازی را برای کاربران دارد، این ها همه قوانینی است که ما با آن آشنایی نداریم در یگی ز کشورهای آمریکای جنوبی سیم کارت های دانش آموزی داریم که دانش آموز تا قبل از سن 18 سالگی باید از آن استفاده کند محدودیت استفاده از سایت ها را دارند که استفاده زیر 18 سال از آن ها تخلف است، بنابراین ما ضعف در حوزه قوانینی داریم، از 100 درصد استفاده کنندگان شبکه های اجتماعی در تهران، ۴۸ درصد مردم تهران گفته اند که از تلگرام استفاده می کنند، بنابراین هرچقدر در شهرها توسعه یافتگی بیشتری داریم درصد استفاده آن ها از شبکه های اجتماعی کمتر است.

 

 

مسئول شبکه فعالین فضای مجازی استان گفت: ظرفیت های بسیاری در فضای مجازی داریم که باید در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی به کار گیری کنیم، در طی فعالیت هایی که در عرصه فضای مجازی داشتیم توانستیم از سال گذشته با یک حرکت کشوری توانستیم ترند هایی که در اختیار شبکه  منافقین بود را به پایین بکشانیم و از سال گذشته ما این توانایی را از ترندهای منافقین گرفتیم.

 

 

محمود محمدی بیان کرد: نخبه های بسیاری در استان و خارج از استان وجود دارند که می توان از ظرفیت آن ها در راستای انقلاب اسلامی استفاده کرد؛ می شود که این فضای ناهم طراز مجازی را در عرصه اهداف کشور وانقلاب به کار گرفت .

 

محمدی در پایان تصریح کرد: ماه های قبل اگر اخبار را رصد کرده باشید شاهد ملاقات دانش آموزی با وزیر ارتباطات بودیم که در همین فضای مجازی چند میلیون درماه در آمد داشته است خود وزیر هم در صفحه اجتماعی خود این مطلب را گذاشت، این ها همه الگوهای بسیاری هستند که می توان از آن استفاده کرد و با ابتکار و خلاقیت به این حوزه وارد شویم. به هرحال گوی و میدان آماده است و ما باید با قوت به فتح الفتوحی بزرگ در این عرصه بیاندیشیم.

 

 

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه این مراسم بیان کرد: ما امروز در جامعه زندگی می کنیم در آینده روزی خواهد رسید که ما متوجه حضور اینترنت در زندگی نمی شویم آنقدر با زندگی ما عجین می شود که اصلا متوجه وجود آن نمی شویم مانند نفس کشیدن است.

 

 

 

سردار حمید خرم دل اظهار کرد: امروز با دو کلیپ می توانیم همه اطلاعات را به سراسرعالم ارسال کنیم،  ابزار ها در جنگ نرم که همراه با عملیات روانی است رسانه، شخصیت های علمی رادیو و تلویزیون بودند و امروز ابزار سایبری فرصت مناسبی را در اختیار افراد گذاشته است به ویژه دولت هایی مانند آمریکا واسرائیل تحت عنوان دیپلماسی مجازی بر افکار عالم سیطره می اندازند.

 

 
 

سردار خرم دل تصریح کرد: امروز نظام سلطه آمریکا تمام ابزارهای خود را به کار گرفته اند تا عرصه را در فضای مجازی به نفع خود تمام کنند، در تکنولوژی های خود خِسَت به خرج می دهند اما  تمام تلاش خود را می کنند تا اینترنت را به همه جا برای انتفاع خود ببرند.

 

وی افزود: متاسفانه در کشور ما یا تکنولوژی نمی آید یا افسار گسیخته می آید ما باید چه کنیم؟ استان ما درحال گذر از زندگی عشایری  وسنتی به یک زندگی مدرن وامروزی است که اگر درست سپری و ساماندهی وفرهنگ سازی نشود و اگر بر ریل درست نرود خطرناک است و دیگر برگشت پذیر نیست؛ یک گردان در اسرائیل نشسته اند که بخش عمده ای از آن ها منافقین هستند که روزانه در حال تولید محتوا برعلیه جمهوری اسلامی ایران هستند شایعاتی که روزانه علیه ایران وجود دارد منشا اسرائیلی دارد که تولید محتوا می کنند، کار باید گروهی باشد کار فردی فایده ای ندارد،  یکی از فرصت هایی که در این استان است تفرج گاه ها ومکان های گردشگری هستند که فعالان فضای مجازی باید برنامه داشته باشند که در یک حرکت به جا و نقطه ای مردم بپسندند .

 

 

 

فرمانده سپاه فتح استان بیان کرد: باید تولید گفتمان داشته باشیم نوع ادبیات و رویکرد تغییر کرده است سیاهی لشکر نباشید، هر چقدر وقت می گذارید باید نتیجه بگیرید شما سربازان امام زمان(عج) در فضای مجازی هستید از مسئولین و متولیان امر مطالبه گری کنید از حقوق مردم دفاع کنید، گفتمان های جدید راه بیندازید، از کسانی که پول بیت المال در دستشان است مطالبه کنید.

 

 

 

 سردار خرم دل اظهار کرد: در حوزه فرهنگی آبشار یاسوج وضعیت فجیعی دارد، یک مجموعه بی در و پیکر که بدون مجوز ساخته شده است که حریم عمومی در آن رعایت نمی شود باید از شهرداری، بهداشت، گردشگری، سپاه، میراث فرهنگی، نیروی انتظامی و سایر دستگاه ها در فضای مجازی مطالبه کنید.

 

 

 

وی ادامه داد:  نکته بعدی این است که تهاجمی عمل کنید دشمن تحقیرشده است  و سراپای آن مشکل و ضعف است، خودش را با هیبت جلوه می دهدشما دیدید که چگونه پهپاد آمریکا در خلیج فارس تحقیر شد دفعات قبل هم تحقیر شد؛ امروز  اگر کسی به پلیس آمریکا چپ نگاه کرد او را می کشد این ها همه ضعف است مثل آب خوردن جنایت می کنند و آدم می کشند، خود را مدافع حقوق زن نشان می دهند اما جنایت های بسیاری علیه آن ها انجام می دهند، وظیفه ما حتی در شهر ما نیست می توانیم تاثیر بین المللی داشته باشیم.

 

 

خرم دل افزود: ما می گوییم چگونه استکبار توانست بر جهان سلطه پیداکند، با همین ارتباطات؛ ما توانمندی های بسیاری داریم شما به عنوان سرباز سایبری بیایید استان خود را به درستی معرفی کنید جاذبه های گردشگری ما باید معرفی شوند؛ باید ضعف های دشمن را به دنیا نشان داد، نقاط ضعف دشمن را برجسته کنید، مهم ترین وظیفه شما امیدوار کردن مردم است دشمن تمامی ابزار را برای شکست ما به کار گرفته است یکی از سیاست های اصلی دشمن ناامید کردن مردم است و می گویند " ای مردم تحریم ها اینجوری خواهد شد مسئولین شما این گونه هستند " ؛ دشمن آرام نمی نشیند و تمامی تلاش خود را می کند همین که سپاه پاسداران پهپاد200میلیون دلاری  آن ها را زد و آن ها را تحقیر کرد سیستم دشمن به هم ریخت این ها باید برجسته شونداین ها به کشور و مردم ما هویت و قدرت می دهد.

 

 

وی در ادامه گفت: در سیل اخیر مردم از هر کاری که از دست آنها برمی آمد انجام دادند، امدادرسانی کردند، روحانیت اردوی جهادی رفتند، ایثار و مقاومت پیشرفت های ما باید برجسته شود اگر در این چهل سال این اتفاقات افتاد در آمریکا سیل می آید سودجویان می آیند آب را می فروشند.

 

فرمانده سپاه فتح در پایان این همایش اظهارکرد: برادران و خواهران بزرگوار فکر نکنید اگر شما بروید لباس رزم بپوشید وبه سوریه و یمن بروید تحت عنوان مدافع حرم رزمنده اید نه خیر؛ این فرمایش مقام معظم رهبری است که می فرمایند:جانباز نابینایی آمد خدمت مقام معظم رهبری که به سوریه برویم؟ایشان فرمودند: جهاد فرهنگی مهم تر از رفتن به سوریه و جنگیدن است و سخت ترهم هست، فضایی است که دوست و دشمن مشخص نیست هم دفع دشمن ارزش بالایی دارد  وهم موفقیت هایی که در این عرصه به وجود می آید بسیار ارزشمند است چرا که این کار با فکر و قلب سرو کار دارد خواهش میکنم قدر خود را بدانید.

 

ادامه تصاویر این همایش را می توانید در زیر مشاهده کنید:

 

 
 
 
---
 
 
---
 
انتهای پیام/

نظرات کاربران