تازه های سایت

13. آذر 1394 - 20:47
بازی کلش: تقابل عرب، عجم و ترویج نمادهای شیطان پرستی (+تصاویر)
بدون شک اسم بازی مشهور کلش اف کلنز به گوش همۀ شما خورده است؛ بازی که در بین تمام گروه های سنی مختلف مخاطب جذب کرده و هرکس با هر سن و سالی می تواند درگیرش شود.

به گزارش پایگاه خبری باشت نیوز، به نقل از پاتوق وبلاگ نویسان باشتی، این بازی اخیراً در بین علاقه مندان به بازی های اندروید مخصوصآ نسل جوان ما باب شده است که همگی را مشتاق به کسب امتیاز بالا در این بازی نموده است و محوریت بازی و ملاک برنده و بازنده هم تعداد کاپ هایی است که هر کس از آن خود می کند.

 

به همین منظور پاتق وبلاگ نویسان باشتی سعی کرده است تا این بازی رایگان که باید به صورت آنلاین انجام گیرد را مورد بررسی قرار دهد.

 

 

کلش آف کلنز (به انگلیسی: Clash of Clans)، به معنی «جنگ قبایل»، یک بازی رایگان تلفن همراه و تبلت به صورت آنلاین به سبک بازی ویدئویی راهبردی است که توسط شرکت سوپرسل طراحی شده است؛ این شرکت در شهر هلسینکی پایتخت کشور فنلاند قرار دارد.

 

Clash of Clans در ۲ اوت ۲۰۱۲ برای سیستم عامل آی‌اواس منتشر شد. این بازی همچنین برای اندروید در ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۳ در کانادا و فنلاند و نهایتاً در ۷ اکتبر ۲۰۱۳ در گوگل پلی به صورت بین‌المللی برای این سیستم عامل منتشر شد.

 

در این بازی شما رهبری قبیله‌ای کوچک را به عهده می‌گیرید. در این بازی چهار عنصر بسیار مهم وجود دارند: طلا، اکسیر، اکسیر سیاه و الماس. اکسیر ماده‌ای به رنگ بنفش (صورتی) است که توسط دستگاه‌های سازندهٔ اکسیر تولید می‌شود و نقش بسیار مهمی در پیش‌رفت قبیلهٔ شما دارد. برای ساخت یا ارتقای ده نوع سرباز یا برای ارتقاء دادن ساختمان‌های مربوط به ارتش نیاز به مقادیر گوناگونی از اکسیر خواهید داشت. در بازی طلسم‌هایی نیز وجود دارند که در کارخانهٔ طلسم‌سازی ساخته می‌شوند. از طلا نیز بیشتر برای ساخت و ارتقای وسایل دفاعی، دیوارها و ساختمان اصلی استفاده می‌شود.

 

 

همچنین شما می‌توانید با حمله به دیگر قبایل و غارت دهکدهٔ آن‌ها هم پیش‌رفت کنید و هم طلا و اکسیر زیادی به دست بیاورید. طلا نیز توسط دستگاه سازندهٔ طلا به دست می‌آید که در ابتدای بازی دو عدد از آنها را در اختیار خواهید داشت.

 

اکسیر سیاه (نفت) ماده‌ای کم‌یاب و ارزشمند است که از آن برای ساخت و ارتقای سربازانی که توسط اکسیر سیاه در سربازخانهٔ اکسیر سیاه ساخته می‌شوند.

 

الماس‌ها نیز رنگ سبزی دارند و برای سرعت بخشیدن به ارتقادادن‌ها و بیشتر کردن تعداد ارتقاهای همزمان استفاده می‌شود و اکثراً با جابجاکردن موانع (مانند درخت‌ها، تنه درخت‌ها، سنگ‌ها و...) بدست می‌آیند با الماس شما می‌توانید طلا و اکسیر نیز بخرید. الماس را با پول واقعی نیز می‌توان خرید.

 

 

در این بازی شما برای محافظت کردن از روستای خود می‌توانید از سلاح‌هایی مانند توپ خانه (به انگلیسیcanon)، برج کماندار (به انگلیسیarcher tower)و... استفاده کنید. این‌هایی که گفته شد از اول بازی در اختیار شما قرار می‌گیرند همچنین سلاح‌های دفاعی جدید تر با قدرت بیشتر نیز باز می‌شود و شما می‌توانید آنها را با پرداختن اکسیر خریداری و نصب کنیدو با بالا رفتن لول تسلیحات دفاعی، تسلیحات قوی تر می‌شوند و از روستای شما بهتر محافظت می‌کنند.

 

بازی کلش آف کلنز در آوریل ۲۰۱۳ توانست درآمد خالصی به مبلغ ۲۷۹ میلیون دلار کسب کند. درآمد روزانهٔ این بازی ۲٫۴ میلیون دلار است که از ۸٫۵ میلیون کاربر این درآمد را کسب کرده است. نرم‌افزار کاربردی این بازی در بازهٔ دسامبر ۲۰۱۲ تا می ۲۰۱۳ جزو ۵ نرم‌افزار کاربردی برتر از نظر دانلود بوده است. نرم‌افزار کاربردی این بازی سومین بازی پرفروش در اپ استور و گوگل پلی بوده است.

 

سایت الکسا یکی از معتبرترین منابع رتبه سنجی سایتهاست و می‌توان با ان اطلاعات خوبی از سایتها به دست آورد. اگر نگاهی به رتبه الکسای سایت شرکت سوپرسل supercell.com تولید کننده و توسعه دهنده فنلاندی این بازی بیندازید نام ایران را بعد از آمریکا و هند و برزیل به عنوان چهارمین  کشور پربازدید کننده این سایت خواهید یافت.

 

 ایرانی‌ها با 7/5 درصد از کل بازدیدکنندگان این سایت، بعد از آمریکا و هند و تنها با یک دهم درصد نسبت به برزیل (8/5) در جایگاه چهارم  قرار گرفته‌اند. بعد از ایران ونزوئلا در رتبه پنجم قرار دارند. اگر به الکسای سایت clashofclans.com نیز که با نام بازی ثبت شده و در اختیار شرکت سوپرسل است بیندازید ایران را در رتبه سوم خواهید یافت. ایران با 8/5 درصد از کل بازدیدکنندگان پس از آمریکا و هند در جایگاه سوم قرار دارد. حال این که کدام یکی از این امار دقیق تر است جای بحث دارد ولی بدون شک علاقه زیاد ایرانی‌ها به این بازی را نشان می‌دهد.

 

 

این بازی که علاوه بر وجود انواع علائم شیطان پرستی که به صورت مخفی درون اشکال بازی قرارداده شده است، وقت و بهترین لحظات جوانی شما را می گیرد.

 

بازی به گونه ای طراحی شده است که می توان به قبیله های مختلف که بیشتر از 90 درصد طرف مقابل اعراب هستند حمله نمایی و طلا و اکسیر بیشتری جمع کنی تا بتوانی قبیله ات را محکم تر و نیروهایت را قوی تر بسازی، اما به یکباره همه اینها در شب با حمله یک قبیله دیگر که اتفاقاً بیشتر آنها نیز از جوانان عرب زبان کشورهای منطقه است تمام می شود و طلاهای شما رو به غارت می برند.

 

بعد از آنکه گوشی و بازیت را دوباره چک می کنی، میبینی قلعه ات نابود شده است و بسیار ناراحت می شوی و تصمیم بر انتقام از طرف مقابل می گیری، این قابلیت نیز در این بازی در نظر گرفته شده است تا به کسانی که به تو حمله کرده اند بتوانی حمله کنی و با این کار و تکرار  چندین باره ی آن در هر روز لذت انتقام را در وجود تو شعله ور می کند.

 

این بازی قابلیت دیگری به نام چت گروهی دارد که به جزء کشور ایران و کشورهای عرب زبان که بیشتر عراقی هستند مخاطب دیگری ندارد.

 

 

در این چت گروهی کمتر پیش می آید که دو طرف عجم و عرب با یکدیگر بحث نکنند و در بیشتر مواقع این بحث ها به ناسزا ختم می شود و چیزی که باقی می ماند تنفر ایرانی ها از اعراب و بلعکس تنفر اعراب از ایرانی ها است.

 

 

این بازی پر مخاطب دارای علائم و نشانه های شیطان پرستی بیشماری است که می توان بازی کلش اف کلن را جزء بازی های فراماسونری و شیطان پرستی دانست.

 

این بازی همانگونه که بالاتر نیز ذکر شد دارای علائم گوناگونی از نمادهای شیطان پرستی است که به نظر می رسد سازندگان این بازی اهدافی را دنبال می کنند وگرنه چرا باید این علائم فراماسونری که تعدادشان نیز فراوان است به صورت حرفه ای درون بازی قرار دهند.

 

در ادامه سعی شده برخی از نمادهای فراماسونرها که در این بازی وجود دارد به همراه عکس و توضیحات آورده شود. نمادگرایی یکی از شاخصه اصلی فراماسون هاست که شاید در بیشتر کارها و فعالیت های خودشان نمادگرایی را انجام میدهند.

 

به همین منظور تعدادی از این علائم را مورد بررسی قرار داده ایم.

 

شاخ شیطان دائم در جاهای مختلف تکرار می شود. به تصاویر زیر نگاه کنید:

 

 

 

 

 

پرگار و گونیا (یکی از مهمترین و معروفترین علامات).

در وسط این دو علامت، حرف G قرار گرفته است (به اعتقاد فراماسونها، « Goat = بز » نماد شیطان است.نکته ی جالب دیگر، این که در برخی از لژ ها بر روی علامت پرگار و گونیا، علامت چشم جهان بین نیز حک شده است که نشان دهنده ی اهمیت فوق العاده ی علامت چشم جهان بین در نزد ماسون ها می باشد.

 

 

ستاره ی ۵ گوشه ی معکوس یا Baphomet

نشان دهنده ی بز یا Goat می باشد. در بین شیطان پرستان، بز نماد شیطان است.

 

 

جمجمه ی انسان   ( Skull)

این نماد در انگشتر ها،گردنبندها ولباس های شیطان پرستان زیاد دیده می شود.

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

من این بازیو بازی میکنم چون ک سرگرمی ندارم به جای این ک برم طرف قلیان و سیگار روی به این بازی اوردم این حرفایی هم ک در موردش میزنن واسه اینه ک طرفدارش زیاده چون سازندش ایرانی نیست اگه زیاد نگران ما هستن یه بازی همین جوری درست کنن ولی ایرانیشو ک مردم بهش روی بیاورن
ماشاالله توضیحات بسیار خوب وروشنگرانه ای بود....احسنت
اونوقت میگین چرا ما پیشرفت نمیکنیم! چرا اینقدر درگیر این مفاهیم الکی هستید، شیطان کجا بود آخه؟! یارو اومده یه بازی ساخته مردمو سرگرم کنه لباس شمر پوشوندید بهش! همچین میگید بهترین روز های جوانی رو این بازی هدر میده انگار جوونای ما تا قبل از این غرق دریای علم و دانش بودن این هم که نباشه جوونا درگیر ..... و این حرفان! یه کم واقع بینانه نگاه کنید... التماس تفکر...
این که بازی های استراتژی آنلاین فقط با یک هدف تولید میشن اون هم درآمد بسیار برای سازنده ! وگرنه توی طول تاریخ بازی نویسی نگاه کنید چه بازی یی می توان ساخت جز بازی استراتژی آنلاین که هم منابع مالی کمتر هدر دهد و هم درآمدی تضمین شده و حداقل تا چندین سال نصیب کمانی سازنده گرداند . این را گفتم که مباحث شیطان پرستی و توهم دشمن تراشی برای اسلام را کنار بگذارید به علاوه تصاویری که نشان دادید در تمام دنیای بازی ها و انیمیشن های فانتزی وجود دارن .. حتی بر کلاه خود وایکینگ ها همیشه دو شاخ وجود داشته . اسکلت جمجمه هم از فیلم ایندیاناجونز و تمام فیلم و انیمیشن های فانتزی وجود داره . اون علامت پرگار و گونیا که دیگه مسخره ترین نمادی بود شما نشون دادین هم که یک وسیله ی جنگیه و وجودش در تمامی گیم ها مشاهده میشه ! شما وقتی میتونید از یک بازی چنین ایرادهای بنی اسراعیلی بگیرید که صنعت بازی سازی کشورمون پیشاپیش به همان قدرت و با همان قوانین و بدون این نماد ها باشه ! می خوام بگم بدون این اشکال هندسی یا نمادین بازی سازی غیر ممکنه !!! بقیه تصاویر هم که بیشتر گویای توهمی بودن نویسنده بود در مورد نزاع بین کاربران عرب و فارسی زبان این دشمنی کردن از زمان های خیلی دور وجود داشت . تا زمانی که مردم ایران حس می کنند عرب ها قومی غارتگر و وحشی اند که همیشه سودای حمله به ایران در سر پرورانده اند رفتار در همه جا حتی در عالم وبلاگ نویسی به همین شکل می ماند ضمنا عرب ها هم همیشه نشان داده اند که تفکر ایرانی ها در موردشان کاملا درست و صحیح است . فقط جای تفکر دارد دولتمردان چرا خود را برادر اعرابی می دانند که همیشه ایران و خاکش را جایی برای جولان دادن و پیش بهشتی به سوی خدا می دانند!

نظرات کاربران