31. مرداد 1393 - 18:31
تحول اساسی در مبارزه با مواد مخدر ضروریست
معاون سیاسی امنیتی استانداری استان کهگیلویه وبویراحمد گفت:در مدل مبارزه با مواد مخدر باید تحول اساسی صورت گیرد.

به گزارش خامی، به نقل از بویرخبر، فتاح محمدی هفته جاری در نشست هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یکی از فعالیت‌ها و مسئولیت‌های دبیرخانه آموزش و پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی این نهاد را شرکت در جلسات متعدد‌ مرتبط با این مسائل در جامعه دانست و اضافه کرد: این جلسات در راستای آموزش، اطلاع رسانی و کمک به پیشگیری از آسیب‌های اعتیاد است.

 

وی در ادامه نقش دستگاه‌های اجرایی استان را در این زمینه مهم ارزیابی کرد و یادآور شد: با شرکت در این جلسات کارشناسی مشارکت و تدوین برنامه‌های این حوزه می‌توان در راستای آموزش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بسیار موثر عمل کرد.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری استان در بخشی از سخنان خود نقش آموزش و پیشگیری در جامعه و دستگاه‌های اجرای را حائز اهمیت عنوان کرد و افزود: آموزش از طریق اقدامات فرهنگی و هنری با زبان گویای هنری با اجرا و برگزاری برنامه‌ها دارای اهمیت اساسی است.

 

محمدی به اهمیت و ضرورت توجه هرچه بیشتر به این شورا اشاره کرد و گفت: شناسایی و پاکسازی مناطق آلوده به مواد مخدر از وظایف ذاتی نیروی انتظامی است.

 

وی  با تاکید بر این‌که پنجمین جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان را در دولت تدبیر و امید برگزار می‌کنیم، گفت: اعضای جلسه در حوزه‌های مختلف درمان، پیشگیری، فرهنگی، حقوقی و قضایی نظرات و دیدگاه‌های خود نسبت به رفع و موانع پیش‌رو را بیان کردند.

 

محمدی با تاکید بر این‌که پیشگیری از اعتیاد باید در سطح‌های پایین جامعه از جمله درون خانواده‌ها صورت گیرد تا به جامعه ورود پیدا نکند، گفت: کلیه اعضای جلسه باید برنامه‌های خاص در حوزه کاری خود را به نحوی مطلوب و شایسته در راستای مقابله با مواد مخدر انجام دهند.

 

 معاون سیاسی استانداری در ادامه ضمن تاکید به کلیه دستگاه‌های عضو شورای مبارزه با مواد مخدر اذعان کرد: دستگاه‌ها برنامه‌های کاری در راستای مبارزه در سه سیکل زمانی بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت طراحی کنند و راه‌های پیشگیری از این پدیده را شناسایی و اقدامات لازم در راستای عملیاتی کردن آن را انجام دهند.

 

محمدی در بخشی دیگر از سخنان خود به نقش فرهنگ در کاهش معضلات پدیده اعتیاد اشاره کرد و گفت: با فرهنگ‌ سازی مناسب و استفاده از ظرفیت‌های موجود در سطح استان می‌توان تمایل به کشت و مصرف مواد مخدر را کاهش داد.

 

وی با تاکید بر این‌که باید از ظرفیت‌های فرهنگی استان نهایت استفاده و بهره‌ کافی را برد، گفت: توجه به برنامه‌های اوقات فراغت جامعه هدف، می‌تواند کمک کار خوبی در راستای مقابله با مصرف مواد مخدر باشد؛ و ضرورت دارد متولیان امر نسبت به رسیدگی و ساماندهی هرچه بهتر اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تلاش کنند.

 

 محمدی با تاکید بر این‌که در شورای مبارزه با مواد مخدر باید موضوعات خاص کهگیلویه و بویراحمد مطرح شود، گفت: باید برنامه‌ ها، مشکلات و معضلات خاص و عدیده استان را وارد کارگروه ‌ها کرد تا با موضوعی مشخص به بحث و تبادل نظر گذاشته شوند.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری با بیان این ‌که جلسات مبارزه با مواد مخدر باید با فاصله مناسب و برنامه و کارکرد بهتر برگزار شود، عنوان کرد: صرفا برگزاری جلسات؛ دردی از مشکلات را برطرف نمی‌ کند باید با کارکردی مناسب جلسات را برگزار تا بتوان راه‌ های مقابله و پیشگیری از این پدیده را کاهش و برطرف کرد.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران