به گزارش خامی، به نقل از بویرخبر، عباس آخوندی عصر روز پنجشنبه و بعد از بازدید از پروژهای اجرایی در دست اقدام استان با حضور در نشست شورای اداری در دفتر آیتالله ملک حسینی نماینده ولیفقیه در کهگیلویه و بویراحمد، افزود: تفاهمنامه مشترکی باهدف برنامهریزی، نظارت، اجرا و هماهنگی بیشتر بین دستگاههای ذیربط برای ارتقای زیست پذیری در شهرها و کیفیت زندگی بهتر بهویژه با شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استانها امضاشده است.
وی در ادامه بابیان این موضوع که استانداران موظف شدهاند طرح جامع شهری در شهرهای مختلف استان مربوطه خود را در اسرع وقت به شورای عالی مسکن ارائه دهند،ابراز داشت:بر این اساس هرگونه تصمیمگیری ، ارائه خدمات ، اجرای طرحهای عمرانی و تغییر کاربریها مطابق این طرح جامع شهری صورت خواهد گرفت و از بینظمیها و رعایت نشدن موازین و مقررات ساختمانی در ساختوسازهای شهری تا حد فراوان ای جلوگیری خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی ساماندهی طرح مسکن مهر در کل کشور و بهویژه استان کهگیلویه و بویراحمد را یکی از اولویتها و دغدغههای اصلی این وزارتخانه و دولت یازدهم دانست و گفت: وضعیت مسکن مهر کهگیلویه و بویراحمد در هفته آینده و در نشستی با مسئولان اجرایی و مجمع نمایندگان این استان بررسی خواهد شد.
آخوندی در ادامه با تشریح برخی دستاوردهای سفر یکروزه خود به استان کهگیلویه و بویراحمد و بازدید از پروژهای عمرانی این استان ،گفت: سیاست اصلی وزارت راه و شهرسازی این است که هرگز اجازه نمیدهد طرحهای بزرگ راهسازی و شبکههای اصلی دسترسی این استان که نقش تعیینکنندهای در رونق اقتصادی آن دارد دچار وقفه و رکود شود.
وی به بازدید از برخی پروژههای بزرگ راهسازی در این استان اشاره کرد و افزود: تکمیل و بهرهبرداری از برخی این طرحها تحول شگرفی در بخش امور زیربنایی و زیرساخت جادهای در این استان ایجاد خواهد داشت.
آخوندی طرح چهار خطه کردن یاسوج- سمیرم و یاسوج - شیراز را یکی از مؤلفههای اصلی این وزارت خانه در حوزه راهسازی مرکز استان دانست و ابراز داشت :اعتبارات سال جاری این پروژه را امسال افزایشخواهیم داد و سعی میشود با تخصیص کل میزان اعتبار موردنیاز این طرح در بودجه سال آینده تا پایان سال 95 و یا حداکثر 96 شاهد بهرهبرداری از این پروژههای مهم باشیم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این موضوع که بخش زیادی از منابع موردنیاز مربوط به مطالبات پیمانکاران این طرحها و پروژهها است ،اظهار داشت: با توجه به تصمیمات خوبی که در این راستا صورت گرفته میزان قابلتوجهی از این مطالبات در امسال و سال آینده پرداخت خواهد شد.
آخوندی در ادامه جاده ارتباطی پا تاوه - دهدشت را یکی از طرحهای بزرگ راهسازی در کهگیلویه و بویراحمد دانست و خاطرنشان کرد: میزان کل اعتبار موردنیاز این طرح افزون بر 210 میلیارد تومان برآورد شده که حدود 50 میلیارد ریال آن امسال اختصاصیافته است.
وی با اشاره به اینکه در طول این مسیر 12تونل نیز حفرشده، ابراز داشت: از این تعداد هشت دهنه با پیشرفت فیزیکی 80 درصد و چهار مورد نیز با پیشرفت 35 درصد در حال اجرا است.
آخوندی با اشاره به این موضوع که تکمیل و بهرهبرداری رسیدن این جاده ارتباطی برای سال آینده یکی از برنامهها و اولویتهای کاری وزارت راه و شهرسازی است،گفت: تمام هموغم این وزارت خانه تشکیل و بهسازی این جاده مهم و حیاتی در جنوب کشور است.
وی در ادامه روند اجرای بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج را مثبت ارزیابی کرد و افزود: امسال حدود 35 میلیارد ریال به این پروژه اختصاصیافته و سعی خواهد شد با روشها و از محلهای دیگر میزان اعتبار موردنیاز این طرح و نیز مطالبات پیمانکارت امین شود.
وزیر راه و شهرسازی از آغاز اجرای طرح تحویل باند فرودگاه یاسوج و افزایش میزان سفرها در این فرودگاه خبر داد و گفت: قرار است مناقصه این طرح آغاز شود و اعتبار موردنیاز برای آنکه حدود 100 میلیارد ریال است از طریق استان و وزارت راه و شهرسازی تأمین خواهد شد.
آخوندی بهسازی و آسفالت راههای روستایی در استان کهگیلویه و بویراحمد را از دیگر دستاوردهای مهم سفر یکروزه خود به استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد، و اظهار داشت:مجمع نمایندگان استان مبلغ 100 میلیارد ریال را برای آسفالت راههای روستایی این استان مطالبه کردهاند که با توجه به هماهنگی و تصمیمی که حیات دولت در محرومیتزدایی مناطق محروم گرفته است این مهم تحقق خواهد یافت
.
وی در ادامه ساماندهی و تجهیز بیشتر حوزه راهداری در استان ، بهسازی و روکش آسفالت راههای اصلی و فرعی و تأمین اعتبار موردنیاز برای شتاب بخشی فاز دوم جاده ارتباطی پاشت - گچساران- بهبهان را نیز از سایر و اولویتهای کاری وزارت راه و شهرسازی در کهگیلویه و بویراحمد دانست خاطرنشان کرد:در برخی استانها بخش زیادی از معیشت مردم درگرو توسعه راه روستایی است.
وزیر راه و شهرسازی بابیان این موضوع که برای محرومیتزدایی از روستاهای کشور احداث سه هزار کیلومتر راه روستایی را در برنامه قرار دادهایم،اظهار داشت:برای رفع این مشکلات برنامه راهداری تهیه و به هیئتوزیران پیشنهادشده که در صورت مصوب شدن آن راهدارخانهها وضعیت بهتری پیدا خواهند کرد.
آخوندی در پایان سخنان خود در مورد تجهیز راهدارخانههای مناطق کوهستانی گفت: در مناطق سردسیری که جادهها با مشکلات عدیدهای روبرو هستند از این به بعد با تجهیز راهدارخانهها خدمات مطلوبتری ارائه خواهد شد.
انتهای پیام/ع
نظرات کاربران