25. مهر 1393 - 21:47
سونامی در فضای مجازی، در اینترنت چه می گذرد؟!
امروزه میلیون ها سایت ترویج فساد و فحشا، فیلم و عکس های مستهجن و هم چنین مطالب و فیلم های ضد دین، ضد تشیع و به طور کلی ضد معنویت و ... توسط دشمنان ساخته شده است.

به گزارش خامی، امیرالمومنین علی علیه السلام در خطبه 27 نهج البلاغه می فریاند: فَوَاللّهِ ما غُزِىَ قَوْمٌ قَطُّ فى عُقْرِ دارِهِمْ اِلاّ ذَلُّوا فَتَواكَلْتُمْ وَ تَخاذَلْتُمْ حَتّى شُنَّتْ عَلَيْكُمُ الْغاراتُ وَ مُلِكَتْ عَلَيْكُمُ الاَْوْطانُ. به خدا قسم هيچ ملّتى در خانه اش مورد حمله قرار نگرفت، مگر اينكه ذليل شد و خود شما مسئوليت جهاد را به يكديگر حواله كرديد و به يارى يكديگر برنخواستيد تا دشمن از هر سو بر شما تاخت و شهرها را از دست شما گرفت.

 صبح زاگرس، امروزه میلیون ها سایت ترویج فساد و فحشا، فیلم و عکس های مستهجن و هم چنین مطالب و فیلم های ضد دین، ضد تشیع و به طور کلی ضد معنویت و ... توسط دشمنان ساخته شده است.

سایت های شایعه پراکنی عقاید حقه و القای تحریف اسلام و قرآن و ... هر نوع محتوای آلوده و گراه کننده که با یک جستجوی ساده، مطالب بسیاری از آن یافت می شود و به گونه ای شده که با یک فیلتر شکن رایگان به راحتی می توان محتوای اینترنت دسترسی پیدا کرد.

هماهنطور که سرویس های جاسوسی بیگانه اعلام کردند، اینترنت فعلی بهترین راه جاسوسی از حریم های شخصی، اطلاعات خصوصی و مهم کشور است.

 

مقام معظم رهبری اینترنت بدون فیلتر را به سگ هار بدون قلاده ای تشبیه کرده اند که در بین مردم رها شده باشد. آیا با وجود فیلترشکن های رایگان که هر کودکی در عرض چند ثانیه می تواند به تمام محتوای اینترنت دسترسی پیدا کند باز هم می توان گفت و ادعا کرد که در کشور ما چیزی به نام فیلترینگ وجود دارد؟! رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود اهمیت فضای مجازی را به اندازه انقلاب اسلامی دانسته اند وهمچنین در ماه رجب امسال فرمودند: که وسایل شرور و آفات باید از دسترس جوانان جمع شود. به نظر شما مصداق وسایل شرور در این زمان چیست؟

آیا از وضعیت اینترنت کشور خبری دارید؟!

98درصد از نیازهای واقعی مردم از جمله جستجوهای داخلی مانند: دانشگاه، بانک و بیمارستان و ... است. پس ارائه اینترنت پر سرعت به سایت های خارجی در موبایل کاری بدون توجیه و بیهوده است و همچنین از جهت اقتصادی، فرهنگی و امنیتی به هیچ وجه در راستای تأمین حقوق مردم کشور ما نیست.

در حال حاضر می توان گفت اکثر اطلاعات مردم و کشور به دست دشمنان این انقلاب می افتد و با راه اندازی نسل سوم و چهارم این فاجعه به اوج خود خواهد رسید.

در آمریکا که رئیس جمهور آن از همجنس بازان حمایت می کند، اینترنت کودک و نوجوان وجود دارد ولی در کشور ما همچنین زیرساختی متأسفانه نداریم و اگر اطلاع داشته باشید خبرگزاری ضد نظام( دویچه وله) می گوید اینترنت ملی کابوس است.

آیا با این توسعه بی توجیه امکانات جرم خیز، مردم به نظام بدبین نمی شوند و نظام جمهوری اسلامی که با خون هزاران شهید بدست آمده در معرض اتهام قرار نمی گیرد و همچنین این بی توجهی ها علما و بزرگان را بدبین نمی کند؟!

یکی از علت های تأخیر در ازدواج، وجود زمینه های آسان گناه است و همانطور که اطلاع دارید یک سوم ازدواج های تهران به طلاق منتهی می شود که نقش ماهواره و اینترنت و همچنین نرم افزارهای موبایلی در این مسأله خیلی پر رنگ است.

مراجعان به سایت های جنسی و به دلیل مقایسه آگاهانه و یا نا آگاهانه، از همسران خود احساس نارضایتی دارند و نفرت همسران و سوء ظن به یکدیگر از جمله دلایل عمده طلاق است که یکی از علل مهم آن توسعه بی ضابطه امکانات بزه خیز(جرم و گناه) در کشور است.

کسانی با توسعه اینترنت معیوب فعلی می خواهند انحصار صدا و سیما را که قانون اساسی تصریح به آن کرده است را بشکنند. کارشناسان رسانه، بر این عقیده هستند که ماهواره با تمام معایبش به اندزاه یک صدم اینترنت معضل دارد و مضرات اینترنت بسیار زیاد است.

تحریک های که فضای مجازی ایجاد می کند به واقعی کشیده شده و ارتباط های مجازی به قرار و وعده های واقعی تبدیل شده است. در یکی از آیالت های آمریکا مزان فروش مجلات دارای تصاویر مستهجن با شمار تجاوزات جنسی در آن آیالت برابر و مرتبط است.

تنها مرجع صدور مجوز در عرصه فضای مجازی، شورای عالی فضای مجازی است که نسبت به راه اندازی نسل های سوم و چهارم تلفن همراه منتقد بوده و دبیر این شورا در نامه های زیادی این مطلب را به مسولان ذی ربط گوشزد کرده است.

چندی پیش برخی از ایزدی های عراقی که دختران و زنانشان در پادگانی در اسارت داعش بودند از ترس دست درازی به ناموسشان از ارتش عراق خواستند که پادگان را بمباران کند تا ناموسانشان بمیرند ولی در تعرض قرار نگیرند. به دلیل استاندارد نبود ابزارها و امکانات ارتباطی تعداد زیادی از مشاوران اتفاقات قابل توجهی در هر ماه برای خانواده ها خبر می دهند و خانواده ها بعد از شنیدن آن اتفاق را به بدتر از مرگ تعبیر می کنند و می گویند اگر فرزندانمان می مردند راحت تر و بهتر بود تا چنین اتفاقی برایش بیفتد.

ما روایات بسیاری داریم که اگر پدری با داشتن تمکن مالی برای فرزندانش زن نگیرد و آن فرزند به گناه کشیده شود پدر نیز در آن گناه شریک است. و حال این سوال پیش می آید پس حال کسانی که امکانان جرم خیز و آلوده را در جامعه به صورت عمومی کسترش می دهند چگونه خواهد بود؟ آیا کسانی که سکوت کرده اند در مقابل این هجمه سنگین وبی تفاوت ها حالشان خوب است!؟ آیا کسانی که می توانند کاری انجام دهند نباید دست به کار شوند و نگذارند این خیانت بزرگ صورت گیرد که منافع مردم قربانی زیاده خواهی و منفعت طلبی عده ای خواص شود، آن هم در سالی که رهبر معظم انقلاب آن را سال فرهنگ نام نهاده اند.

 

نظرات کاربران