25. آذر 1393 - 12:06
منتقدنوازی به سبک برره ای
انتقاد از دولت ها همیشه وجود داشته و در سنوات گذشته آنها همواره حالت دفاعی به خود گرفته اند و منتقدان را مورد هجوم قرار داده اند اما از دولتی که فلسفه اخلاقی آن بر مبنای اعتدال بوده اینگونه برخوردها بسیار دور از انتظار است و منتقدنوازی به سبک برره ای را یادآور می سازد.

به گزارش خامی، در یادداشت اختصاصی ارسالی احمدرضا اسدی به این پایگاه خبری  آمده است: دقت در شیوه برخورد دولت با منقدانی که ادعا میکند به آنها احترام می گذارد، منش اخلاقی و سیاسی دولت را به خوبی نشان می دهد.

 

 لفظ مزدور، بی سواد، دروغگو، بی شناسنامه، داعشیان شیعه، خشونت طلب و تکفیری های داخلی برای منتقدان دولت نه تنها در ادبیات منتقد نوازانه شخص رییس جمهور بلکه از جانب مشاوران و دستیاران وی همچون حسام الدین آشنا، محمود سریع القلم و... هم شنیده می شود که جای بسی درنگ و تأمل دارد.

 

 

برای روشن ترشدن و ملموس ترشدن این شیوه درذهن خواننده جمله ای شیرین و شنیدنی از دکتر حسن روحانی نقل می کنم، ایشان به صراحت فرمودند: ضمن احترام به منتقدان، ولی ایشان یک عده تازه به دوران رسیده هستند. این جمله جالب مخاطب را به یاد فردی می اندازد که ابتدا به دیگران فحش می دهد و بعد می گوید بلا نسبت!

 

در روز دانشجو نیز دکتر روحانی در بخشی از سخنان خود از منتقدان دولت یازدهم خواستند که نگران نباشند و این توصیه را بنده هم تایید می نمایم، زیرا اطمینان دارم که ملت شریف و خردمند ایران در همه حال حواسشان به اقدامات دولت است واز آنجا که چنانچه اقدام مثبتی انجام گیرد آن را تأیید و آنجا که اقدامی خلاف ارزش ها و شأن نظام و ملت ایران صورت گیرد آن را رد می کنند.

 

به هر حال دولت کنونی، دولت همه ماست و باید از آن حمایت کنیم. همانگونه که رهبرمعظم انقلاب حضرت امام خامنه ای حمایت خود را در عرصه سیاست خارجی از تیم مذاکره کننده اعلام نمودند، همه ما از آنان حمایت می کنیم ولی امیدواریم که دکتر روحانی سعه صدربیشتری در مواجهه با منتقدان ازخود نشان دهند و ادبیات منتقدنوازانه ایشان و به طور کلی دولت محترم روش و منش واقعی اعتدال را در پیش گیرد.

 

نگارنده این نکته را هم برای دولت محترم و هم برای منتقدان متذکر می شود که هردو طیف بدانند که مردم فراموش نخواهند کرد و به خوبی همه چیز را نگاه می کنند و نسبت به آرایی که داده اند تحلیل می کنند و به موقع نتایج ارزیابی های خود را بروزخواهند داد.

 

همانطور که مردم ایران از سیاست های ناعادلانه هاشمی رفسنجانی خسته شدند و به خاتمی رأی دادند و آنگونه که از رفتارهای ساختارشکن سید محمدخاتمی و دوستانش دلگیر شدند و به محمود احمدی نژاد رأی دادند و همان طوری که کج خلقی های دوره آخر احمدی نژاد را نپسندیدند و به دکتر حسن روحانی اعتماد کردند باز هم ادبیات ، اخلاق و عملکرد دولت را مد نظر دارند و به موقع آنرا در تصمیم گیری هایشان لحاظ خواهند کرد.

 

پس بهتر است که دولت در مواجهه با منتقدان خویشتنداری بیشتری از خود نشان دهد و منتقدان هم به جای نگرانی ، ضمن نقد منصفانه ، فنی و کارشناسی به دولت  به فکر کار تشکیلاتی و درس گرفتن از اشتباهات خود و برنامه ریزی برای آینده باشد.

 

لازم به ذکر است باید از تاریخ درس گرفت تا عبرت دیگران نشویم، همانطور که ملاک حمایت مردم و حفظ جایگاه اجتماعی دولت ها در ولایت مداری و پایبندی به نظام اسلامی و همچنین تلاش در رفع محرومیت مردم است دولت یازدهم باید از گذشته درس بگیرد و از مسائلی که موجب نارضایتی مردم و فاصله گرفتن از بدنه اجتماع می شود بپرهیزد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران