سیدعلی محمدی افخم-نوسانات تاریخی-تمدنی یک روزهایی می آیند و یک روزهایی می روند و ماهیت هرکدام در هر دوره متفاوت است. من و شمای دانشجو هم در عرصه خاصی وارد جوانی خود شدیم باید متوجه باشیم که مقتضیات زمان خود را دریابیم و نقش خود را درست و به موقع بیافرینیم و زمان اقدام و عمل به آن را بدانیم و به بیان مقام معظم رهبری:(جوان باید احساس کند که مسئولیتش فقط طرح سوال و پرتاب کردن یک شعار نیست، که بگوید خوب، ما کار خودمان را کردیم؛نه! پیگیری کردن، مطالعه کردن، درباره مسئله اندیشیدن، آن را بررسی کردن، راهکار اجرایی را برای آن جستجو کردن، برای طرحش با مراکز دست اندرکار و مجری، تلاش کردن و فعالیت کردن، و بالاخره خود وارد میدان کار شدن... این ها جزء وظایف و تکالیف جوان ماست).
در این میان کشاورزی یکی از زمینه های مهم و لازم پیشرفت هر ملتی است که باید مورد توجه قرارگیرد. ولی متاسفانه در کشور ما نه تنها به آن توجه نمی شود بلکه مورد ظلم هم واقع شده. چنانچه امام خمینی(ره) فرمودند:(حالا یک مملکتی که یک استانش کافی بود برای تمامش و باقیش باید به فروش برود، یک آذربایجان اگر چنانچه سابقا بود و زراعت می شد کافی بود برای همه ایران، مابقیش باید به فروش برود، به خارج برود، صادر بشود، حالا این طور که ملاحظه می کنید همه چیزش وارد می شود از خارج#۱۳۵۷/۹/۴#).
در این بین تولید مواد غذایی به عنوان اصلی ترین هدف بخش کشاورزی در هر جامعه ای است که تهیه و تولید آن به شکل پایدار و با کمترین تهدید و چالش که از آن به عنوان امنیت غذایی یاد می شود در تاًمین امنیت ملی هر جامعه نقش بسزایی دارد، و کشورهای مستکبر با سوءنیت و کینه ورزی علیه ایران در حال ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می باشند.
مواد ژنتیکی یکی از مباحث مهم کشاورزی است که می خواهیم دراین مجال به آن اشاره ای داشته باشیم: محصولات ژنتیکی محصولاتی هستند که با دستکاری های ژنتیکی به امراض مختلفی آغشته هستند و برای سلامتی انسان و حتی دام بسیار خطرناک است و اثرات سوء فراوانی من جمله؛ عقیمی حیوانات و انسان، گسترش تومورهای سرطانی و تولید نوزادان ناقص الخلقه و آلرژی های فراگیر را به دنبال دارد.
محصولات ژنتیکی بیشتر توسط شرکت مونسانتو آمریکا که یکی از بزرگترین شرکت های سازنده مواد شیمیایی و ماده اولیه بمب های ممنوعه است تولید می شودکه البته FAD آمریکا هم از آن حمایت می کند. این شرکت مرتباً با همکاری سازمانهای بهداشتی آمریکا بر بی خطر بودن این محصولات تاکید می کنند در حالی که خطرات وحشتناکی توسط موسسات مستقل در سراسر دنیا برای این محصولات ثبت شده است. در سراسر دنیا هم از طرف دولتمردان و هم از طرف دولتها و هم از طرف فعالان محیط زیست اعتراضات گسترده ای بر علیه این محصولات صورت گرفته است اما هم دستی نهادهای نظارتی آمریکا با شرکت مونسانتو و هم سویی نهادهای بین المللی با این شرکت این خطرات را در یک بایکوت خبری قرار داده است و روز به روز شاهد گسترش محصولات در آمریکای جنوبی، هند، چین و... هستیم. وضع کشاورزی کشورهایی که زمین هایشان را به زیر کشت این محصولات برده اند روز به روز بدتر می شود. نمونه این کشورها هند می باشدکه به دلیل بالا رفتن قیمت خرید بذر این محصولات، کشاورزان توان خرید آن را نداشته و از طرفی همه بذرهای سالم خود را از دست داده بودند و کاملاً به بذرهای آلوده ژنتیکی وابسته شده بودند.
سوالی که برایمان پیش آمده این است که: با وجود این خطرات چرا مسئولین محترم ما همچنان به وارد کردن این محصولات همت گماشته اند؟
چرا دولت، مصر بر تصویب قانون کاشت این محصولات است؟
و یا چرا محصولات ژنتیکی را برچسپ گذاری نمی کنند؟(کاری که در کشورهای دیگه انجام گرفته من جمله خود آمریکا).
یکی از صحبت هایی که می کنند این است که ما با محصولات ژنتیکی به خود کفایی می رسیم! سوالی که باشنیدن این پاسخ در ذهن ها تداعی می شود این است که: فارغ از خطراتی که دارد آیا در تهیه مواد اولیه آنها به خود کفایی رسیده ایم؟
و در آخر نظر بنده این است که: مسئولین محترم ما یا نمیفهمند یا دارند خیانت میکنند.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.
نظرات کاربران