حجتالاسلام والمسلمین عبدالرحیم عبودی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «باشتنیوز » گفت:مقام معظم رهبری قریب ۱۰ سال هست که روی مسئله اقتصاد به ویژه مسئله تولید تمرکز کردند و شعارهای سال را بر همین اساس انتخاب نمودند که این نشان از اهمیت موضوع دارد.
مسئول دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: وقتی که رهبر جامعه ۱۰ سال پشت سر هم مسئلهی اقتصاد و تولید را مطرح میکنند یعنی میخواهند جامعه را به سمت اقتصاد و تولید سوق دهند.
وی خاطرنشان کرد: در حقیقت مسئولین کشور بدانند که اولویت اول کشور بحث اقتصاد هست که امروز موجب نگرانی و نارضایتی مردم و بخشی از جامعه ما شده است و آنچه که امروز باعث شده معیشت طبقه متوسط به سختی بیفتد و زندگی آنان دچار مشکلاتی شود همین مسئلهی اقتصاد است.
عبودی در ادامه افزود: اقتصاد تعبیر عامی است که شامل تورم، گرانی، بیکاری، عدم تولید و تولید ضعیف و تحریم می شود و از طرفی همه ما میدانیم که دشمن هم تمرکز خود را بر مسئله اقتصاد کشور گذاشته است.
وی در ادامه گفت: دشمن میداند از نظر مسئله نظامی توان مقابله با جمهوری اسلامی را ندارد و در دنیا تنها کشوری که توانست به پایگاههای آمریکا حمله بکند ایران بود. تنها نظامی که توانست و جرئت پیدا کرد به رژیم صهیونیستی حمله کرد و آنجا را موشک باران کرد جمهوری اسلامی بود و این اصلا در دنیا سابقه ندارد.
وی افزود: جمهوری اسلامی در بحث نظامی قوی است و این قوی شدن همان تعبیر مقام معظم رهبری هست که فرمودند، ما باید قوی باشیم. قوی شدن امنیت و مصونیت می آورد، کما اینکه در مسئله نظامی شما میبینید ما خیالمان راحت و خاطرمان جمع است اما در مبحث اقتصاد دشمن میداند که امروزه یکی از ضعفهای ماست و بستر را برای سرمایهگذاری فراهم نکردیم
مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه مطرح کرد: در دولت شهید رئیسی که رضوان خدا بر این مرد بود بزرگ و مجاهد باد، تلاشهای خیلی خوبی صورت گرفت و در مسئله تولید چه زمانی که در قوه قضاییه بود چه زمانی که رئیس جمهور بود خیلی از کارخانههایی که سالها خوابیده بودن را راهاندازی کرد.
وی در ادامه گفت: از طرفی ما متاسفانه دچار یک بیماری دیگری در اقتصاد هستیم و آن مسئله خرید سکه و ارز است و این به اقتصاد کشور آسیب وارد میکند. وقتی کسانی که توانایی مالی دارند سرمایه خود را خرج خرید طلا و ارز و زمین کنند اقتصاد کشور شکوفا نمیشود بلکه اقتصاد کشور دچار مشکل هم میشود لذا لازم است که در این مسئله شعار سال همه این نکات را توجه داشته باشیم .
عبودی مطرح کرد: اگر تولید را تقویت کنیم سبب می شود که اولا این سرمایههایی که درون جامعه رها شده است در خط تولید سرمایهگذاری شوند، اساسا هر سرمایهای که در تولید سرمایهگذاری نشود به این سرمایه رها شده میگویند که باعث آسیب به اقتصاد جامعه میشود.
وی در ادامه افزود: خطاب ما به مسئولین این است که بستر رو برای تولیدکنندگان و سرمایهگذاران فراهم کنند، حقیقتا من به عنوان کسی که بالاخره با بدنه مردم سروکار دارم سالها در نهاد امامت جمعه بودم مراجعه کنندگان زیادی داشتیم کارخانهداران، سرمایه گذارانی مراجعه میکنند خیلی اظهار نگرانی میکنند که اظهار نگرانی آنها به این جهت که بالاخره میخواهند سرمایهگذاری کنند اما بستر آماده نیست نه که فقط بستر آماده نیست بلکه موانعی هم جلوی آنها گذاشته میشود.
وی در ادامه گفت: یکی از بزرگترین موانع کسانی که میخواهند در بحث تولید سرمایهگذاری بکنند مسئلهی طولانی بودن این بروکراسی اداری است، مجوزها، تسهیلاتی که می خواهند دریافت کنند بسیار دست و پا و بسیار آزاردهنده است. کسی که میخواهد سرمایهگذاری کند باید ما مشوق برای او باشیم نه مانع ایجاد کنیم تا انگیزهاش برای سرمایهگذاری بیشتر شود. امروز ما باید تولیدکنندگان و سرمایهگذاران را باید رزمندگان وسط میدان بدانیم.
مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه مطرح کرد: دولت باید بستر را برای تولید فراهم کند، نگذارد بعضی از کارخانهها به جهت تسهیلات سنگین بانکی و متاسفانه سود سرسام آور بانکی که کمر تولید را میشکند، این کارخانهها تعطیل شوند هر کارخانهای که تعطیل شد عده ای بیکار میشوند، تعدادی از خانوادهها بیمعیشت میشوند و این مشکلاتی را در جامعه ایجاد می کند .
وی در ادامه گفت: کسانی که توانایی دارند می توانند سرمایهگذاری کنند ما از آنها خواهش میکنیم اگر ایران، نظام و مکتب شیعه را دوست دارید و می خواهید مقابل دشمن بایستید و مبارزه بکنید، امروز نیاز ما سرمایهگذاری در کشور است. ما زمانی نیاز به اسلحه و تفنگ و اینها داشتیم که مقابل دشمن بجنگیم اما امروز به سرمایهگذاری نیاز داریم و این سرمایهگذاری خودش بزرگترین مقابله با دشمنان است.
عبودی در ادامه گفت: این وظیفهی هر کسی که توانایی سرمایهگذاری دارد، است که به صحنه تولید وارد شوند علاوه بر سود مادی اجر معنوی هم دارد، اما توصیهای خطاب به مردم که تولیدات داخلی را خریداری کنید و این به اشتغال و اقتصاد جامعه کمک فراوانی میکند، متاسفانه طی تبلیغات سوء که در جامعه راهاندازی شده اجناس داخلی خریداری نمیشود.
وی در پایان گفت: گاهی اوقات اجناس تولید ایران اما مارک بعضی از کشورها زده میشود و به مردم فروخته میشود و این واقعا مایه ننگ است، بنابراین توصیه به مردم راجع به شعار سال که نگذاریم در حد سخنرانی گفتن، شعار و بنر باشد که اینها دردی رو دوا نمی کند.
نظرات کاربران