روحالله کهزادی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «باشتنیوز » گفت: بیماریهای شایع فصل گرما یکی از معضلاتی است که هر سال در همین فصل ممکن است با آن روبه رو شویم. با ظهور فصل گرما و بالا رفتن دما، شرایط برای تکثیر سریع تر میکروارگانیسمهای بیماریزا مهیا میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان باشت بیان کرد: با توجه به آغاز فصل تابستان و گرم شدن هوا در این فصل امکان انتقال بیماریهای منتقله از آب و غذا مانند وبا، حصبه، هپاتیت آ و اسهال خونی افزایش مییابد بنابراین مردم باید در تهیه ، توزیع و مصرف مواد غذایی، میوه و سبزیجات دقت نمایند.
وی افزود: یکی از راههای پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا گندزدایی سبزیجات سپس ضدعفونی کردن آن با محلولهای ویژه ضدعفونیکننده است تا از این طریق انگلها و باکتریهای ناقل بیماری از سطح سبزیجات پاک شوند.
وی مطرح کرد: علاوه بر بیماریهای عفونی و پوستی، تابستان میتواند موجب شیوع بیماریهای دیگری نیز شود که ناشی از افزایش دمایی و فعالیتهای بیرونی هستند. حساسیت فصلی این فصل به خاطر گردهها، کمآبی، گرمازدگی، عرق جوش شدن پوست و… همه در این فصل بیشتر میشوند.
وی گفت: رعایت بهداشت فردی مثل شستن دستها بویژه پس از اجابت مزاج و قبل از خوردن غذا احتمال ابتلا به بیماریهای منتقله از آب و غذا را تا حدود زیادی کاهش میدهد.
کهزادی گفت: نوشیدن آب کافی، استفاده از نوشیدنیهای طبیعی، رعایت بهداشت فردی و استفاده از ضدعفونیکنندهها است. از مصرف غذاهای مانده یا غیر بهداشتی پرهیز کنید. غذاهای تازه و پخته شده را انتخاب کنید، اطمینان حاصل کنید که غذاها به خوبی پخته شده و دماهای مناسب را رعایت کردهاند.
انتهای خبر
نظرات کاربران