به گزارش خامی، حبیب الله باقرپور اظهار کرد: پرداخت زکات يکي از موضوعات مورد تاکيد در دين مبين اسلام مي باشد که انسان با دادن زکات، مقداري از مالش را جدا ميکند و به ديگران ميدهد و اين مثل زدن شاخ و برگهاي اضافي است که باعث رشد و نمو درخت و مرغوبيت ميوه ميشود .
وي با اشاره به برخي از روايات نقل شده در خصوص اهميت پرداخت زکات افزود: زكات ريشه درفرهنگ اصيل اسلامي دارد و با انجام برنامه هاي فرهنگي مناسب اين فريضه الهي بايد در بين مردم ترويج و نهادينه شود .
باقرپور بیان داشت: در سالهای 91 و 92 بیش از 1 میلیارد و 190 میلیون ریال زکات در شهرستان جمعآوری شد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان باشت، درمان بخل، برکت رزق، بیمه مال، محبوبیت نزد خدا، تقرب به خدا، دریافت رحمت خاص خدا، بازشدن گره ها، کفاره گناهان، خدایی شدن انسان، رهایی از کیفر، گشایش بر مردگان، استجابت دعا، قبولی نماز، جاودانگی اموال، زندگی شیرین و خواب راحت را از برکات فردی زکات دادن عنوان کرد.
وی سخنرانی در روستاها، برگزاری نماز جماعت در روستاها، چاپ و توزیع بنرهای تبلیغی زکات در روستاها، توزیع جزوه و بروشور زکات، برگزاری جلسه با روحانیون، دهیاران و شورای روستاها، تبلیغ چهره به چهره را از برنامههای تبلیغ و ترویج پرداخت زکات در شهرستان عنوان کرد.
وی همچنین برادری، ایجاد یا تعمیق روابط، کینه زدایی، به صحنه کشاندن واماندگان، تقویت بنیه دینی مردم، ایجاد همدلی در جامعه، تربیت نسل پاک، دفع بلا از امت، فقر زدایی، ایجاد اشتغال، وسیله اقتدار امت، کم شدن مفاسد اجتماعی، حفظ آبروی فقرا، تعدیل ثروت و جذب دیگران را از برکات اجتماعی پرداخت زکات عنوان کرد.
انتهای پیام/ک308
نظرات کاربران