25. خرداد 1393 - 11:38

به گزارش خامی ،

 

عضو شورای اسلامی شهر چرام گفت: شخصیت‌های بزرگ جهانی در مورد امام تامل و تحقیق کردند و در حقیقت امام در نظر آزادمردان در سراسر کره خاکی یک شخصیتی است که الگو و اسوه آزاده‌خواهی بوده و در اذهان جهانیان پذیرفته شده است.

 

 

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چرام، حجت‌الله دبیقی صبح امروز در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت سالروز رحلت امام خمینی (ره) و با بیان اینکه شخصیت ایشان از ابعاد مختلف قابل بررسی و تحلیل است به نقش و جایگاه امام در رهبری انقلاب اسلامی و شرایط و کاریزما بودن ایشان به عنوان یک رهبر فراگیر در جامعه ایران و ورود امام به فعالیت‌ها و مبارزات انقلابی علیه رژیم پهلوی اشاره داشت .

 

سخنگوی شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این مطلب که در تاریخ معاصر ایران در یک نگاه اجمالی با اسم یا مفهوم لایحه انجمن‌های ایالتی و ولایتی آشنایی دارند، اظهار کرد: از سال 1341 هجری شمسی از طرف دولت وقت به نخست وزیری اسدالله علم لایحه‌ای مطرح شد به نام لایحه ایالتی و ولایتی در سراسر کشور و زمانی بود که امام جایگاه شرعی و والایی دست پیدا کرده و در حوزه‌های علمیه قم دروس اصلی حوزه را تدریس می‌کرد.

 

وی افزود: به محض اینکه این خبر از رسانه‌های جمعی آن زمان پخش شد امام اولین شخصیتی بود که در تقابل و مخالفت با این طرح اعلام موضع کرد و با بزرگان مرجعیت تشیع یعنی مرحوم آیت‌الله شریعتمداری، آیت‌الله حائری، آیت‌الله گلپایگانی جمع شده و به زعامت و پیشوایی و پیشگامی امام علیه این طرح دولت اعلام مخالفت کردند.

 

این مسئول، تصریح کرد: آنقدر امام در این مبارزه آغازین محکم و استوار بود که دربار و کابینه مجبور به تشکیل جلسه اضطراری در هشتم آذر 1341 شدند و رای به ابطال این طرح دادند و در واقع طرح را ملغی اعلام کردند.

 

دبیقی متذکر شد: در این شرایط نظام شاهنشاهی با اقتدار خود در آن شرایط زمانی در مقابل ایستادگی امام (ره) کم آورده و شکست خورد و امام در اولین رویارویی جدی با حکومت پهلوی پیروزی را لمس کرد که این بازتاب بسیار گسترده‌ای داشت.

 

عضو شورای اسلامی شهر چرام در حقیقت این عمل را نقطه آغازین ورود امام به فعالیت‌ها و مبارزات انقلابی علیه رژیم پهلوی دانست و اضافه کرد: بعد از آن در فروردین ماه 1342 امام عزای عمومی اعلام کردند و اکثر مردم بدون اینکه در عید نوروز فضای شادی را در منزل، محافل و مجالس مختلف سپری کنند، از دستور امام تبعیت کردند و فضای عزا و غم‌انگیزی را راه انداختند که در حقیقت یک طرحی از طرف ایشان بود برای اینکه به عنوان یک رهبر فرهمند بسنجد آیا در جایگاه کشور لبیک گفته می‌شود.

 

وی در ادامه با شاره به قیام 15 خرداد و با تاکید بر اینکه در 15 خرداد مردم به تبعیت و حمایت از امام به خیابان‌ها ریختند و چندین هزار شهید مردم تقدیم انقلاب کردند، گفت: 15 خرداد، نقطه عطفی در تاریخ ملت ایران است و در حقیقت جوشش و گرمی روند شکل‌گیری انقلاب از قیام 15 خرداد بوده که امام بر این روز تاکید بسیار زیادی داشت.

 

این مسئول به شخصیت مذهبی امام خمینی (ره) اشاره داشت و خاطرنشان کرد: امام راحل دارای یک مرجعیت دینی بودند که جامعه ایران در جایگاه دینی ایشان را قبول داشتند و شاگردهای بسیاری در چارچوب‌های این مملکت پرورش دادند و در واقع یک مرجع تمام و کمال دینی برای ملت عزیز ایران بود.

 

دبیقی، ادامه داد: امام آنقدر هوش و ذکاوت سیاسی داشتند که در اوج سادگی رفتار، صداقت کلام و گفتار توانستند با این جنبه‌ها و ویژگی‌های شخصیتی منحصر به فرد خود رهبریت را به مردم ایران اثبات کرده و مردم ایران از روی این شناخت کافی و وافی که از شخصیت ایشان داشتند، امام را به عنوان پیشوای دینی و سیاسی پذیرفتند.

 

عضو شورای شهر چرام با بیان اینکه امام احترام خاصی برای مردم قائل بود نه در شعار بلکه در عمل کسی بود که در تصمیم‌گیری‌ها معتقد به رای و خرد جمعی بود، ابراز کرد: در فرایند شکل گیری اتفاقات همواره به حرف‌های مردم توجه داشت و مهمتر از همه در بحث دموکراسی دینی امام همواره بر این باور بودند و صراحتاً اعلام کردند که میزان برای ما رای ملت است.

 

وی، افزود: مردم سالاری دینی اوج بینش سیاسی امام راحل بود، امام در جایگاه تئوری سیاسی یا اندیشه سیاسی شخصیتی بود که بلوغ سیاسی ایشان با پیروزی انقلاب اسلامی نمود پیدا کرده و این دو مصادف می‌شود بر سیطره دو ابر قدرت شرق و غرب.

 

این مسئول، اضافه کرد: اعتقاد امام بر این بود که ما باید نظامی را ایجاد کنیم که مبتنی بر آرا و اندیشه‌های اسلامی باشد که متکی بر شرق و غرب نبوده بلکه مستقل و آزاد بتواند آزادانه به عنوان نماد کشورهای جهان سوم یا کشورهای مستضعف در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد.

 

سخنگوی شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد یکی دیگر از درون مایه‌های فکری امام را صدور این اندیشه و تئوری به دیگر نقاط و ملت‌های ضعیف دنیا دانست تا بتوانند با مبارزه و اندیشه آزاد خواهی و استکبار ستیزی به حق خود رسیده و نظامی مثل نظام ایران تاسیس کنند.

 

حجت‌الله دبیقی، عنوان داشت: نظامی با محوریت مردم  و شرع مقدس اسلام و تشییع تاسیس شد که در حقیقت نقطه تقابل با نظام سرمایه‌داری بود، البته تقابل به معنای عدم تعامل نه به معنای اینکه این نظام تبعیت محض و کورکورانه از نظام سرمایه‌داری نداشته باشد.

 

وی در پایان با متذکر شدن این مطلب که توصیه امام راحل به مسئولان این بود که در وهله اول طبقات فقیر و مستضعف جامعه را در نظر بگیرند، اظهار داشت: شخصیت‌های بزرگ جهانی در مورد امام تامل و تحقیق کردند و در حقیقت امام در نظر آزادمردان در سراسر کره خاکی یک شخصیتی است که الگو و اسوه برای آزاده خواهی بوده و در اذهان جهانیان پذیرفته شده است.امام راحل در اذهان جهانیان شخصیتی پذیرفته شده است

نظرات کاربران