23. تير 1393 - 11:09
بی حجابی؛ میراث شومی که از فرهنگ غرب به جا مانده است
تا چند سال پیش دختران بی حجاب آنقدرها به چشم نمی آمدند چراکه تعدادشان در برابر دختران باحجاب اندک بود و شاید اگر یک دختر بی حجاب را در خیابان می دیدیم باعث تعجبمان می شد.

به گزارش خامی ، به نقل ازسفيرافلاك تا چند سال پیش دختران بی حجاب آنقدرها به چشم نمی آمدند چراکه تعدادشان در برابر دختران باحجاب اندک بود و شاید اگر یک دختر بی حجاب را در خیابان می دیدیم  باعث تعجبمان می شد.

اما این سال های خیلی زود گذشت  والان باید بگوییم که آنقدر بی حجابی رواج یافته و به امری عادی تبدیل شده که در انظار عمومی کم تر دختری با حجاب کامل دیده می شود.

در چندسال اخیر، در کشور ایران نحوه حجاب و پوشش به نوعی بوده که سنخیتی با یک جامعه اسلامی نداشته است و چیزی که امروز در خصوص حجاب در جامعه مشاهده می کنیم در شأن یک کشور اسلامی متمدن نیست و همین امر باعث شده که امروز مسئله حجاب و عفاف یکی از مهم ترین مسائل جامعه ما باشد.

موضوع عفاف و حجاب آن قدر مهم است که یکی از دغدغه‌های اساسی که در خصوص جنگ نرم وجود دارد همین مسئله است.

مقابله با حجاب اسلامی ریشه در مخالفت با فرهنگ اسلامی دارد و هر روز از سوی غربی ها در حال گسترش است.

حجاب هویت دینی ما و مایه آرامش خانواده‌هاست وغرب آن را هدف قرار داده است وبا رواج بی حجابی، فساد و بی بند و باری  به ‌دنبال فروپاشی خانواده‌ها است.

بزرگ‌ترین جنگ جهانی دنیا جنگ فرهنگی است و الان استکبارجهانی با تهاجم فرهنگی بر روی جوانان متمرکز شده و هدفش وارد کردن آسیب‌های جبران ناپذی به کشور است.

سوالی که در این جا مطرح می شود این است که چرا حجاب به عنوان تنها هویت دینی یک زن مسلمان تا این حد مایه نگرانی  سران غربی شده است؟

و چرا سردمداران برخی از کشورهای غربی با ممنوعیت حجاب در کشورهایشان  در برابر اسلام موضع گیری های سخت و بی رحمانه ای اتخاذ کرده اند؟

چرا استکبار جهانی برای از هم گسیختگی خانواده‌های ایرانی 150 شبکه فارسی زبان علیه ارزش‌های اسلامی فعال کرده است؟

باید گفت که حجاب در تاریخ ما از گذشته بوده است و ریشه چند هزار ساله دارد . دشمن میلیاردها هزینه می‌کند تا دین و هویت فرهنگی ما را از بین ببرد وفرهنگ چند هزار ساله ما  را به خطر بیندازد؛ رسانه های غربی روزی نیست که علیه مسلمانان فیلم  نسازند.

جای تردیدی نیست که حجاب یک ضرورت دینی و الهی برای جامعه است  وهمه ما بایستی با احساس مسئولیت از حجاب و پوشش خود دفاع کنیم.

حجاب به عنوان یک الزام دینی و حکم الهی بایستی بیش تر از این ها بر روی آن برنامه ریزی کرد تا شاهد گسترش بدحجابی در جامعه نباشیم.

متولیان درخصوص موضوع فرهنگ به ویژه بحث عفاف برنامه ریزی ساختاری داشته باشند؛ اگر قصد جهاد فرهنگی در حوزه عفاف داریم باید به عفاف عمومی توجه کنیم و مسئولان دستگاه‌های اجرایی بایستی قانون حجاب و عفاف را دقیق تر اجرا کنند.

مسئولان فرهنگی برای مقابله با پدیده بدحجابی برنامه ریزی و اقدام اساسی نمایند و به ارزشهای اسلامی بیش از پیش توجه کنند و برای جلوگیری از نفوذ و تاثیرگذاری فرهنگ بی هویت غربی و ضد اسلامی در جامعه اقدام صورت گیرد.

امیدواریم در سالی که رهبرمعظم انقلاب به نام اقتصاد و فرهنگ نامگذاری کرده اند مسئولان و متولیان فرهنگی با آسیب‌شناسی،ارائه راهکارها و اقدامات مناسب در زمینه حجاب  در روند بهوبود وضعیت حجاب جامعه مدیریت جهادی کنند و از این پس شاهد وضعیت بهتر عفاف و حجاب در جامعه باشیم.

نظرات کاربران