28. آذر 1393 - 7:51

به گزارش خامی، يک متخصص تغذيه پياز را داراي خاصيت ضد عفوني کنندگي و ضد چربي دانست و به مردم توصيه کرد: هنگام آلودگي هوا پياز مصرف کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا، مرتضي صفوي به مردم توصيه کرد تا هنگام آلودگي هوا پياز مصرف کنند. وي ادامه داد: پياز خاصيت ضد عفوني کنندگي دارد و به همراه سير مي‌تواند ريه را از آلودگي‌هاي ناشي از آلودگي هوا پاک کند.
اين متخصص تغذيه با بيان اينکه سالهاي سال است که تحقيقات در مورد خواص پياز در حال انجام است گفت: حتي در برخي موارد مشاهده شده که در اتاق بيمار عفوني پياز قاچ کرده و قرار مي‌دهند تا ميکروب‌ها کشته شوند.
وي همچنين پياز را محصولي دانست که چربي خون را کاهش مي‌دهد و به مبتلايان به چربي خون توصيه کرد تا پياز را در سبد غذايي خود قرار دهند.

نظرات کاربران